Sushi i l'embaràs
BLOG

Sushi i l'embaràs

23/10/2020

Quan parlem de peix cru i embaràs sorgeixen molts dubtes sobre aquest tema, per això ens agradaria parlar de com gaudir de la gastronomia nipona sense haver de renunciar a l'hàbit de demanar sushi a domicili en aquest període en el qual la salut prenatal és una prioritat.

En el primer que pensem quan parlem de peix i marisc cru és en l'el anisakis. Aquest paràsit, tan popular avui dia, pot causar gastroenteritis i reaccions al·lèrgiques de gravetat. No obstant això, no pot sobreviure al fred ni a la calor extrema. En Nomomoto, i seguint la legislació europea de sanitat, sotmetem el peix i el marisc a baixes temperatures durant almenos 48 hores després de la seva neteja i especejament per a evitar toxiinfeccions alimentàries. Per això, especialment quan parlem de peix cru, és prioritari que triïs la màxima qualitat i confiança perquè puguis menjar amb total tranquil·litat especialment si estàs embarassada o lactando.

El peix és un dels ingredients clau quan parlem de sushi encara que cal no oblidar els condiments i acompanyaments usats per a la seva elaboració. Un altre aliment que pot generar una certa controvèrsia quan parlem d'embaràs és el formatge. En la nostra cuina, usem exclusivament formatges pasteuritzats per a evitar infeccions causades per listèria, un bacteri que pot aparèixer en formatges elaborats amb llet crua. No et perdis, estiguis embarassada o no, delícies com el nigiri de brie o el nostre nou uramaki truffle cream cheese.

Finalment, tant si estàs embarassada com si tens alguna al·lèrgia o intolerància alimentària, t'aconsellem que ens ho notifiquis en els comentaris de la teva comanda i prestarem encara més atenció en què l'elaboració de la teva sushi a domicili sigui òptima. Tria restaurants en els quals la higiene i la qualitat del producte sigui la màxima prioritat. Si vols saber com preparem els teus makis i nigiris favorits i gaudir alhora d'un autèntic xou gastronòmic veuen a veure'l in situ en la nostra cuina oberta de Ronda General Mitre 1.


I si malgrat tots els protocols pels quals passen les nostres matèries primeres, segueixes preocupada amb la idea de consumir uns certs aliments durant l'embaràs, te'l posem fàcil! També tens una àmplia gamma de sushi vegetarià o sushi fet a base d'ingredients cuinats com el nigiri d'anguila o el ebi no tempura maki així com tota la nostra diversitat de plats calents. Podràs veure tota la nostra varietat en la carta perquè tu única preocupació sigui el moment i el lloc per a gaudir del teu japonès favorit.