Com preparem el nostre sushi? - Processos de preparació del sushi Nomomoto
BLOG

Com preparem el nostre sushi? - Processos de preparació del sushi Nomomoto

23/10/2020

Durant l'estat d'alarma produït arran del COVID-19 decidim tancar les nostres cuines de manera temporal per responsabilitat social i per la seguretat dels nostres treballadors i dels nostres clients. Durant aquest tancament temporal vam poder preparar-nos per a abordar les noves mesures sanitàries de manera premeditada i així poder reobrir amb la màxima seguretat sense renunciar a la qualitat que ens caracteritza. No obstant això, és important destacar que hi ha processos de la nostra elaboració que han continuat intactes i que es preparen des de sempre en unes condicions d'higiene molt severes per a garantir la màxima seguretat del teu restaurant-delivery japonès.

Per això, hem volgut destacar els processos que segueixen les nostres matèries primeres des que la rebem en les nostres cuines fins que arriben al teu domicili, la teva oficina o on tu prefereixis!

Selecció de proveïdors: Les nostres matèries primeres passen per estrictes controls de qualitat. Només treballem amb proveïdors que ens garanteixen la traçabilitat del producte abans d'arribar a les nostres cuines. En la cerca de proveïment de matèries primeres també hi ha altres factors que perseguim constantment com el producte de proximitat i temporada i el mínim impacte en el medi ambient, especialment en el fons marí.

Matèria primera: Quan pensem en gastronomia japonesa és inevitable pensar en peix cru. La legislació sanitària respecte al peix cru és categòric: els restaurants tenen l'obligació de congelar tot peix cru o poc cuinat a -20è durant un mínim de 24h Sabies que el nostre peix i marisc és congelat a -60è després de la seva neteja i especejament? Sense excepcions!

Elaboració segura: La realitat és que en Nomomoto ja seguíem protocols molt estrictes de neteja i higiene abans que el COVID-19 aparegués com corroboren les revisions internes de sanitat que hem aplicat des de sempre. No obstant això, la pandèmia ha augmentat la consciència de que important és la higiene en el sector alimentari i de restauració.

Cadena de fred i calor: Pel fet que en els nostres restaurants es treballa amb una quantitat molt elevada de peix, les nostres cuines compten amb instal·lacions frigorífiques especialitzades que controlen la temperatura del peix durant tot el procés d'elaboració del sushi. Conservar intacta la cadena del fred és bàsic per a evitar la degradació de les propietats del sushi.

Receptes adaptades al transport: Els plats i adreços que podràs veure en la nostra carta estan elaborats pel xef executiu de Grup Nomo Naoyuki Haginoya especialment dissenyats per a mantenir les condicions del transport i mantenir l'estètica i la qualitat de la matèria primera de manera òptima.

Transport: En el cas que seleccions la teva comanda a domicili, repartim la teva sushi favorit en bosses adaptades a la normativa de sanitat europea de transport d'aliments, separant el producte fred del calent i usant sempre bosses tèrmiques que mantinguin en excel·lents condicions els teus plats. I, finalment, però no menys important, quan demanes a través de la nostra web, portem les nostres comandes un a un per a garantir-te el mínim temps des de la nostra cuina a la teva casa i assegurar-nos que rebis un producte fresc, acabat de fer i en poc temps en la comoditat d'un clic.