Logo Nomomoto

Blog

 Més enllà del sushi, descobreix els plats calents de Nomomoto

Més enllà del sushi, descobreix els plats calents de Nomomoto

07/12/2021

Què és per a tu la gastronomia japonesa? Quan pensem en plats nipons, immediatament pensem en sushi. I és que aquesta preparació a base d'arròs picat i productes frescos com a peix i marisc embolicats en alga nori és sens dubte el plat nipó més internacional. No obstant això, la gastronomia al país del sol naixent va molt més allà del sushi i del peix cru.

La cuina japonesa es caracteritza per l'estacionalitat dels seus productes, la qualitat de les matèries primeres i la presentació dels plats. Aquests tres elements formen part de la nostra filosofia i així ho reflectim en cada detall de la teva comanda: des de l'elaboració d'una recepta fins que arriba la comanda a casa, en l'oficina o on tu ens indiquis. Així mateix, en l'art culinari japonès, molt influenciat tant per la gastronomia occidental com per la gastronomia asiàtica, abunden les sopes, els estofats i els plats a base de fideus o arròs.


- Sukiyaki: El sukiyaki és un plat nipó de l'estil nabemono, terme que al·ludeix a totes les varietats de guisats japonesos. Aquesta recepta tradicional consisteix en carn cuita a foc lent juntament amb vegetals encara que abunden les versions segons la regió i les preferències dietètiques. En Nomomoto, hem reinventat aquest plat en una versió més àgil per a la teva comanda a domicili: en forma de croqueta. No et perdis nostra sukiyaki croquette de cua de toro elaborada artesanalment, una delícia apta per a totes edats.


- Edamame: El tentempié més versàtil. El edamame són beines de soia que es recullen abans de la seva maduració i se serveixen tradicionalment al vapor amb sal. No obstant això, les maneres de preparar-ho són pràcticament innombrables: no et perdis el edamame spicy i el edamame trufado, grans protagonistes en la nostra carta d'entrants.


- Miso-*shiru: Sens dubte, un clàssic. Aquesta sopa és l'acompanyament essencial en qualsevol menjar en la dieta del japonès. En Nomomoto, la preparem amb pasta de miso, tofu, alga kombu i alga wakame. És l'entrant indispensable en la teva comanda!


- Gyozas: Al vapor, a la planxa, bullides, fregides, en forma de sopa o preparades en un estoig al vapor. Aquestes crestes japoneses són irresistibles i admeten infinitat de combinacions en el seu interior.


- Yakisoba: El favorit per als nens! Aquest plat es tracta de fideus a la planxa saltats amb verdures al donin-te i salsa a base de soia amb un toc melós característic. Pots gaudir-los a domicili en la seva versió vegetal, el yakisoba clàssic. O bé provar el Omu-*yakisoba, fideus amb carn i verdures coberts per un sac de truita. O bé, atreveix-te a provar el Ebi-*yakisoba, recentment incorporat en la nostra carta, la versió de mar: amb llagostins i gambetes de Cadis.


Gaudeix, fent la comanda a través de la nostra web, d'altres plats típics del Japó com el yakimeshi, el tori-no-*karaage o les tempures i arrebossats a base de panko en la comoditat de la teva casa. Quin és el teu indispensable en la teva comanda en Nomomoto? T'oferim una àmplia carta perquè delits al teu paladar de les menges japoneses més tradicionals a un clic del teu domicili.


El de sempre les cookies:
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra política de cookies