Els 8 productes de la mar més selectes utilitzats en les especialitats japoneses de Nomomoto
BLOG

Els 8 productes de la mar més selectes utilitzats en les especialitats japoneses de Nomomoto

08/08/2020

A Nomomoto, volem que demanar a domicili sigui una experiència senzilla i de qualitat, per això t'oferim una àmplia varietat de plats japonesos amb un toc occidental perquè puguis gaudir-los en la comoditat de la teva llar. Treballem amb la matèria primera de més qualitat per a formar el tàndem perfecte juntament amb les elaboracions dels nostres xefs.



A continuació, nosaltres et presentem els productes de la mar més selectes utilitzats en els nostres locals perquè tu et límits a gaudir d'aquestes delícies gastronòmiques a domicili:



tonyina vermella: aquest tresor gastronòmic procedeix de la mar Mediterrània i és pescat seguint tècniques de captura sostenible. És característic pel seu color rosat, el seu sabor i la seva versatilitat en la cuina.



toro: o ventresca de tonyina, és la part més grassa i també més saborosa de la tonyina vermella, amb un reixat característic: sens dubte, el preferit pels més gurmets. Et recomanem que els gaudis especialment en versió nigirisoba o poké.



salmó d'Alaska: provinent de pesca sostenible d'Alaska, es caracteritza per la seva carn magra, pel seu to vermellós i pel seu sabor excepcional.




salmó noruec: procedent d'aqüicultura sostenible a Noruega, s'ha convertit avui dia en la guarnició més popular al país del sol naixent. T'animem a provar el uramaki salmó roll, que combina les dues varietats de salmó de la carta.



peix mantega: aquest pescat gras s'ha convertit en un imprescindible en la nostra carta: ho trobaràs flamejat i acompanyat de tòfona negra per a donar-li un toc al seu sabor neutre.



petxina de pelegrí Hokkaido: a l'illa de Hokkaido, en una regió molt generosa per a la pesca del Japó, es troba aquesta delícia gastronòmica amb un sabor i textura molt diferent a la petxina de pelegrí que estem acostumats.



anguila del Delta de l'Ebre: o també coneguda com unagi, l'anguila del delta de l'Ebre, és guisada a foc lent, flamejada i acompanyada finalment d'una salsa espessa a base de soia.



eriçó de mar de Galícia: o també conegut com uni, aquest marisc de temporada està en auge en l'actualitat pel seu sabor potent que porta al nostre paladar un singular gust de mar. Gaudeix-ho a domicili en versió gunkan o bé en estat pur, en versió tartar.



El respecte i la defensa del medi ambient defineix gran part de la nostra identitat, per això només treballem amb proveïdors que garanteixin el menor impacte sobre els ecosistemes marins. Gaudeix de la nostra varietat, en la seva versió en cru o bé en aburi, flamejades, per a gaudir de tots els matisos del peix per a portar i a domicili.